8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hewlett-Packard tõstis kasumiootust

Hewlett-Packard Co. tõstis kolmanda kvartali kasumiootust, peale seda, kui ettevõte vähendas tööjõudu ja teatas, et restruktureerib teenindusüksuse, kust on tehtud mahakandmisi 8 miljardi dollari väärtuses, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Ettevõtte kasum peaks tulema kolmandas kvartalis 1 dollar aktsia kohta. Varasem ennustus oli 94 dollari senti kuni 97 dollari senti aktsia kohta.

Hewlett-Packardi tegevjuht Meg Whitman vähendab tööjõudu üle kogu ettevõtte, et kohanduda printerite ja teenuste nõudluse vähenemisega.

Peale USA kauplemispäeva keskpäeva oli Hewlett-Packardi aktsia hind tõusnud 2,85%, 19,5 dollari peale. Eilse seisuga oli ettevõtte aktsia hind käesoleval aastal langenud 26%.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052