27. august 2012
Jaga lugu:

Infoliin muutis eraisikute telefoninumbrid taas avalikuks

Uus infokeskkond, mis toimib nii telefoninumbri kui veebiküljena, pakub tasuta ligipääsu eraisikute telefoninumbritele ning võimaldab luua kliendi eelistustele vastava kasutajakonto.

Vastavatud veebikeskkond 1182.ee avalikustas taas eraisikute telefoninumbrite andmebaasi, kirjutab ettevõte oma pressiteates. Infonumber 1182, mida haldab Teabeliin AS, hakkab tulevikus teenindama ka 1188 numbrile tulevaid päringuid.

“Tulles vastu klientidele pakume taas võimalust oma andmebaasi tasuta kasutamiseks,” rääkis Teabeliin ASi turundusjuht Triin Vesper. “Kuid selleks, et eemal hoida kõikvõimalikke kaubanduslike eesmärkidega masspäringute tegijaid, saab iga inimene päevas otsida vaid kümme teda huvitavat telefoninumbrit.”

Operaatorfirma Teabeliin AS kuulub FCR Media gruppi, mis koondab vastavat teenust pakkuvaid ettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias. Kontserni aastakäive on ligi 50 miljonit eurot ja seal töötab üle 1000 inimese.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt