27. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infoliin muutis eraisikute telefoninumbrid taas avalikuks

Uus infokeskkond, mis toimib nii telefoninumbri kui veebiküljena, pakub tasuta ligipääsu eraisikute telefoninumbritele ning võimaldab luua kliendi eelistustele vastava kasutajakonto.

Vastavatud veebikeskkond 1182.ee avalikustas taas eraisikute telefoninumbrite andmebaasi, kirjutab ettevõte oma pressiteates. Infonumber 1182, mida haldab Teabeliin AS, hakkab tulevikus teenindama ka 1188 numbrile tulevaid päringuid.

“Tulles vastu klientidele pakume taas võimalust oma andmebaasi tasuta kasutamiseks,” rääkis Teabeliin ASi turundusjuht Triin Vesper. “Kuid selleks, et eemal hoida kõikvõimalikke kaubanduslike eesmärkidega masspäringute tegijaid, saab iga inimene päevas otsida vaid kümme teda huvitavat telefoninumbrit.”

Operaatorfirma Teabeliin AS kuulub FCR Media gruppi, mis koondab vastavat teenust pakkuvaid ettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias. Kontserni aastakäive on ligi 50 miljonit eurot ja seal töötab üle 1000 inimese.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755