Autor: Marek Mühlberg • 27. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Tehnopol avas nutikate äride hoone

Skype´i maja kõrvale Tallinnas on kerkinud uus 8-korruseline nutikate äride hoone, kus asuvad tegutsema Cybernetica, ELIKO, SMIT, Tehnopoli Startup inkubaator ning mitmed teised IT valdkonna ja teenindusettevõtted.

Kokku on uues hoones pinda ligi 12 000 ruutmeetrit. Suurepärase töökeskkonna loomisele panustavad läheduses asuvad ülikoolid ning erinevate huvigruppide koondumine ühe katuse alla. Muuhulgas asub hoones ka Aatomiku lastehoid, mis muudab hoones töötavate inimeste elu ja planeerimise lihtsamaks. 

Tehnopoli turundusjuhi Martin Goroško sõnul on avatud hoone on üks kolmest planeeritavast ning järgmist hoonet plaanitakse hakata ehitama tuleva aasta jooksul. Goroško sõnul on Tehnopoli sihiks olemasoleva tehnoloogialinnaku jätkuv arendamine olukorras, kus 99% pinnast on aktiivses kasutuses.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755