Autor: Marek Mühlberg • 4. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prototron kuulutab välja esimesed toetatavad projektid

8. oktoobril avalikustatakse ja antakse Tehnopoli Startup inkubaatoris pidulikult kätte Eesti esimese prototüübi rahastu Prototron finantseeringud nutikate toodete valmistamiseks. 

Prototroni eksperdid sõelusid sajast prototüübi ehitamise taotlusest välja 9 parimat, kellest ekspertpaneel valis omakorda välja 3 meeskonda, kes saavad raha oma idee elluviimiseks.  

8. oktoobril kommenteerib  oma otsust Prototroni ekspertpaneel, kuhu kuuluvad Priit Alamäe (Nortal), Robert Kitt (Swedbank), Pirko Konsa (Tehnopol), Siemon Smid (TTÜ), Jaanus Tamm (Defendec), Yrjö Ojasaar (Publification.com) ja Andrus Oks (Arengufond) ning tutvustatakse parimaid meeskondi.

Prototron asutati toetamaks noori ettevõtjaid rahaliselt esimese töötava tootenäidise ehk prototüübi väljatöötamisel. Toetatavad valdkonnad on roheline tehnoloogia, elektroonika, mehhatroonika ja IKT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755