Autor: Marek Mühlberg • 12. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira jätkab laienemist Kesk- ja Ida-Euroopas

Levira jätkab ettevõtte laiendamist Kesk- ja Ida-Euroopas ning on seoses kasvuootusega panustanud müügivõimekuse tõstmisse.

"Kesk ja Ida-Euroopa näol on Levira laienemise seisukohast tegu võtmepiirkonnaga" kommenteeris meediateenuste divisjoni direktor Indrek Lepp. Lepp on kindel, et Coceani kogemused aitavad Leviral KIE piirkonnas seatud eesmärke saavutada.

Cocean on varem töötanud IPTV tarkvara tootja Espiali ning Oracle juures. Mõlemal puhul on Cocean tegelenud müügi ja äriarenduse küsimustega Kesk- ja Ida-Euroopa regioonis.

Levira panustab tugevalt KIE regiooni müügitegevustesse. Lisaks Coceanile värvati augustis sama regiooni arenguid ja müüki silmas pidades Plamen Yankov.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755