Marek Mühlberg • 16. oktoober 2012
Jaga lugu:

ByteLife alustab koostööd Virtual Instrumentsiga

IT infrastruktuuri teenuste pakkuja ByteLife on sõlminud partnerluslepingu Ameerika ettevõtte Virtual Instrumentsiga, kes pakub virtuaalse infrastruktuuri optimeerimise lahendusi.

ByteLife'i tegevdirektor Taavi Must ütles, et Virtual Instrumentsi puhul on tegemist ainulaadse jälgimis- ja teavitamistehnoloogiaga, mis võimaldab teenuskeskkonna tagamist ByteLife’i poolt pakutavates EMC, Cisco, VMware ja VCE süsteemides.

“Virtual Instrumentsi ühendatud riist- ja tarkvara tagab rakenduste toimimise ja kättesaadavuse igal ajal, mis tähendab, et teenustaseme lepingutes saab tavapärasest enam pöörata tähelepanu IT-lahenduse jõudlusele,” ütles Must. “Koostöö Virtual Investmentsiga täiendab sobivalt meie teenusteportfelli,“ lisas ta.

Virtual Instrumentsi platvorm VirtualWisdom on IT-infrastruktuuri jõudluse haldamise lahendus, mis on kasutusel sadades maailma suurimates andmekeskustes. Sisaldades endas riist- ja tarkvara testmooduleid ning lihtsasti kasutatavat kasutajaliidest, teostab platvorm kogu süsteemi ulatuslikku jälgimist ja mõõtmist nii reaalajas kui ka minevikus, parandades sellega IT-lahenduse kasutatavust, jõudlust ja käideldavust ning andes olulisi majanduslikke ja operatsioonilisi eeliseid.

Virtual Instrumentsi EMEA OEMi ja partnersuhete valdkonna direktor Richard Brown lisas, et ByteLife võimaldab neil võtta sihikule territooriumi, kus turule sisenemisel ja tunnustatud tegijaks saamisel on määrava tähtsusega teadmised kohalikust turust. „Oleme ambitsioonikas ettevõte ja meil on kindel soov säilitada kogu Euroopas praegune kasvutempo ning antud partnerlus aitab meil seda eesmärki saavutada,“ lausus ta.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt