Autor: Marek Mühlberg • 18. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 Eesti suurendas kliendibaasi ja käivet

Odavoperaator Tele2 Eesti käive kasvas 2012. aasta kolmandas kvartalis võrreldes mullusega 7 ning klientide arv 5,4 protsenti.

Ettevõtte teatel kasvas konsolideeritud käive kolmandas kvartalis 1,74 miljoni euro võrra 26,6 miljonini ning kliendibaas 26 700 inimese võrra 525 000-ni.

Tele2 Eesti finantsjuhi Argo Virkebau sõnul mõjutasid kolmanda kvartali käivet oluliselt mobiilse interneti 70-ne ning telefonimüügi 37-protsendiline kasv. “Paralleelselt langetasime aastaga keskmiselt kõne minutihindasid 25%, mille tulemusena vähenes ärikasum enne kulumit 3,9 protsenti 7,4 miljonini,” ütles Virkebau.

Argo Virkebau sõnul on sideteenuste hindade alanemist oodata ka edaspidi. “Avame novembris Eesti teise 4G võrgu, mis toob turule reaalse konkurentsi,” ütles Virkebau ja lisas, et uue võrgu lansseerimine tõstab tõenäoliselt ka ettevõtte seadmemüüki.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755