Autor: Marek Mühlberg • 19. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubandus-Tööstuskoda korraldab visiooniseminari "Tehnoloogia areng ja tuleviku töökoht"

Teisipäeval, 23. oktoobril toimuv Kaubandus-Tööstuskoja visiooniseminar "Tehnoloogia areng ja tuleviku töökoht" keskendub paindlikele töömeetoditele.

Seminari tutvustuse kohasel väitis 66% Balti riikide ettevõtetest hiljutises uuringus, et paindlike töömeetodite kasutamise tulemusel on nende produktiivsus suurenenud ja 73% ettevõtetest seostavad suurenenud tulu otseselt paindliku töötamisega.

Tuleviku töökohast ja tehnoloogia arengust kõnelevad erinevad Microsofti ja Fujitsu esindajad.

Seminari programm on kättesaadav aadressilt:

http://www.koda.ee/koolitused-uritused/koolitused/visiooniseminar/

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755