Autor: Rainer Saad • 22. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Philipsil üle ootuste parem käive ja kasum

Philips Electronics teatas analüütikute prognoose ületavast kolmanda kvartali käibest ja kasumist.

„Oleme jätkuvalt kogemas tugevat majanduslikku vastutuult globaalses mastaabis, mis mõjutab meie edasist kasvu,” ütles firma tegevjuht Frans van Houten CNBC-le.

Võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga, kasvas firma käive 5,394 miljardilt eurolt 6,127 miljardi euroni. Puhaskasum tõusis 76 miljonilt 170 miljoni euroni. Reutersi poolt küsitletud analüütikud ootasid kvartali puhaskasumiks 139 miljonit eurot ja käibeks 5,912 miljardit eurot.

Firma ütles, et on oma kulude kärpimise programmiga õigel teel ning kolmandas kvartalis säästeti 306 miljonit eurot.

Philipsi aktsia on täna Amsterdami börsil tõusnud 5%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052