Kristi Malmberg • 6. november 2012
Jaga lugu:

Nortali IT-teenused tõid hüppelise kasvu

Nortali IT-teenustest saadav müügitulu kasvas 2011. majandusaasta esimese poolega võrreldes 75% ja ettevõtte kogutulud koguni 76%, teatas ettevõte.

Investeerimispanga Prime Investment koostatud raporti põhjal kasvas Balti riikide IT-sektor 2012. aasta esimesel poolaastal 22%, samas kui Nortali IT-teenustest saadav müügitulu kasvas 2011. majandusaasta esimese poolega võrreldes 75% (21.3 miljonit eurot) ja ettevõtte kogutulud koguni 76% (21.7 miljonit eurot). Samuti kasvas 2012. aasta esimese kuue kuu jooksul Nortali ekspordi väärtus 121% (12.4 miljonit eurot).  

Nortali juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul laienes nii 2011. aastal kui ka 2012. aasta esimeses pooles märgatavalt ka ettevõtte kliendibaas. „Eestis on Nortal oma positsiooni veelgi tugevdanud ning on jätkuvalt suurim tarkvaraarendusettevõte. Leedus on mitmed uued kliendid nii finants- kui ka avalikust sektorist valinud oma põhipartneriks just Nortali. Nii Pärsia lahe piirkonnas kui ka Aafrikas oleme saavutanud positiivseid tulemusi. Ning ligi 50% tuludest tuleb Soomest,“ sõnas Alamäe.

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt