Autor: Ave Lepik • 22. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klient: Elisa takistas EMTsse üleminekut

Tehnilise Järelevalve Amet on algatanud menetluse, et selgitada, kas Elisa takistas mitme tuhande kliendi telefoninumbrite liikumist EMTsse.

Profex Sideteenuste OÜ juhatuse liikme Martin Lauriku sõnul tegi Elisa takistusi tema ettevõtte numbrite liikumisel EMT suunal. „Kui lõpuks eile said numbrid liikuma ja uued SIM-kaardid jõudsid kasutajateni, siis täna hommikul selgus, et Elisa on pannud numbrite liikumise seisma viitega, et klient ei soovi operaatorit vahetada,“ sõnas Laurik ja kinnitas, et Profex Sideteenuste OÜ ei ole sellist soovi kirjalikult ega suuliselt Elisale esitanud.

TJA sideteenuste osakonna juhataja Oliver Gailani kinnitusel algatas TJA juhtumi suhtes menetluse, et selgitada, kas Elisa tegevus oli õiguspärane või mitte.

EMT müügidirektori Indrek Randveeru sõnul on konkurents mobiilside turul väga tugev, kuid selline käitumine on ennekuulmatu: „Ajad, mil igaüks võis endale ise reeglid kehtestada jäid eelmise sajandi 90ndatesse aastatesse."

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755