Autor: Romet Kreek • 2. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft hakkab sagedamini Windowsi uuendama

Microsoft plaanib üle vaadata, kuidas arendatakse Windowsi operatsioonisüsteemi, et käia kaasas Apple'i ja Google'i konkurentsiga, vahendab Bloomberg asjaga kursis olevaid inimesi.

Microsoft kavatseb hakata tarkvara sagedamini uuendama, mitte iga kahe või kolme aasta järel, nagu seni, vaid kord aastas. Esimesed sellised uuendused peaksid tulema 2013. aastal.

Uus lähenemine võib aidata Microsoftil vastata tööstusharu muutustele ja integreerida kiiremini uusi tehnoloogiaid.

USA Windowsil jooksvate arvutite müük on kukkunud 21 protsenti alates ajast, kui toodi välja uusim opsüsteem Windows 8, selgus NPD Groupi uuringust.

Neljapäeval teatas Microsoft, et Inteli protsessoriga Surface tahvelarvuti odavamad mudelid hakkavad maksma 899 dollarit ja hinnas ei sisaldu sisseehitatud klaviatuuriga kaaned. See on pannud analüütikuid küsima, et kas paljude tarbijate jaoks ei ole hinnaga veidi üle pingutatud. Microsoft ei ole veel otsustanud, kas tihedamad uuendused saavad olema tasuta või olemas olevatele kundedele madala hinnaga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755