Autor: Rainer Saad • 10. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hewlett-Packard võib saada prominentse investori

Hewlett-Packardi aktsia tõusis täna üle 4%, kuna levisid kuuldused, et investor Carl Icahn võib arvutitootjasse investeerida.

HP turuväärtus on sel aastal langenud 27,9 miljardi dollarini ning aasta algusest on aktsia kukkunud 44%. Analüütikud ootavad HP-le 2013 oktoobris majandusaasta käibeks 112,3 miljardit dollarit ja kasumiks 3,34 dollarit aktsia kohta, kirjutas The Street.

CNBC sõnul ei ole HP teadlik, et Icahn omaks ühtegi arvutitootja aktsiat. Samuti ei ole HP temaga läbirääkimisi pidanud.

Kas Icahn plaanib investeerida Hewlett-Packardi või mitte, siis pole kahtlust, et HP langev aktsia hind survestab juhatust võtma otsustavaid samme.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052