Autor: Maarit Eerme • 12. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enn Parel: e-tšeki arendamine on töös

ABC Kinga ja SHU  tegevdirektor kommenteeris, et Kaubamaja kontserni IT-osakond tegeleb hetkel e-tšeki juurustamisega.

"E-kviitungiga me tegeleme, ent see tegevus käib üle terve Kaubamaja kontserni ja protsessi juhib kontserni IT-osakond. Täpset lansseerimiskuupäeva hetkel me välja öelda ei saa," kommenteeris Enn Parel.

Parel lisas, et hetkel töötab neil selline süsteem, kus klient võib poodi tulla panga väljavõttega ja müüja otsib selle alusel kviitungi andmebaasist ja selle alusel toimuvad tagastused. Aga antud süsteem ei ole väga mugav ja hetkel käibki töö sellel nimel, et olemasolev süsteem tulevikus mugavam oleks. 

Nixor Eesti ASi tegevjuht Imre Reinson ütles, et e-tšekk on klientidele pakutav lisaväärtus, mis tehakse valmis iga ettevõtte lojaalsusprogrammist lähtuvalt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755