Autor: Ken Rohelaan • 13. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo plaanib juhatuses muudatusi

Yahoo peaks lähiajal teatama Max Levchini lisamisest juhatusse, kui samal ajal lahkuvad kaks inimest, vahendas finantsuudisteportaal DealBook.

Max Levchini näol on tegemist PayPali kaasasutajaga, kes peaks sündmustega kursis olevate inimeste sõnul lähipäevil uue tööandjaga liituma. Yahoo juhatusest lahkuvad Intuiti juht Brad Smith ja Weather Channeli juht David W. Kenny.

Yahoo viimase aja muudatused juhatuses viitavad jätkuvale tegutsemisele püüelda taas tehnoloogiafirmade tippu. Tegemist on juulis alanud strateegiaga, kui ettevõte palkas Google'ist uueks juhiks Marissa Mayeri.

Levchini tulek peaks aitama Mayeril moderniseerida Yahoo tähtsamaid tooteid nagu e-mail ja Flickri fototeenus, et võistelda uute konkurentidega. Levchin lõi firma Slide, mis lõpuks aitas Facebookile toota veebirakendusi. Google ostis Slide'i kaks aastat tagasi umbes 180 miljoni dollari eest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474