Ken Rohelaan • 13. detsember 2012
Jaga lugu:

Yahoo plaanib juhatuses muudatusi

Yahoo peaks lähiajal teatama Max Levchini lisamisest juhatusse, kui samal ajal lahkuvad kaks inimest, vahendas finantsuudisteportaal DealBook.

Max Levchini näol on tegemist PayPali kaasasutajaga, kes peaks sündmustega kursis olevate inimeste sõnul lähipäevil uue tööandjaga liituma. Yahoo juhatusest lahkuvad Intuiti juht Brad Smith ja Weather Channeli juht David W. Kenny.

Yahoo viimase aja muudatused juhatuses viitavad jätkuvale tegutsemisele püüelda taas tehnoloogiafirmade tippu. Tegemist on juulis alanud strateegiaga, kui ettevõte palkas Google'ist uueks juhiks Marissa Mayeri.

Levchini tulek peaks aitama Mayeril moderniseerida Yahoo tähtsamaid tooteid nagu e-mail ja Flickri fototeenus, et võistelda uute konkurentidega. Levchin lõi firma Slide, mis lõpuks aitas Facebookile toota veebirakendusi. Google ostis Slide'i kaks aastat tagasi umbes 180 miljoni dollari eest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt