Autor: Juuli Laanemets • 20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tähelepanu! Maksed nädalavahetusel ja pühadeajal ei liigu

Ees ootavad pikad pühad, mil pangaülekannete kohalejõudmise aeg on tavapärasest erinev. Minuraha.ee välja erinevate maksete ülekande ajad.

24.-26. detsembril on riigipühad ja neil päevadel ühest pangast teise panka maksed ei liigu. Kuna jõulupühadele eelneb nädalavahetus, mil samuti pankadevahelised maksed ei toimu, tasub vajaduse korral ühest pangast teise jõudma pidav ülekanne juba hiljemalt 21. detsembri päeval ära teha.

Kui eeloleval nädalavahetusel või jõulupühade ajal on vaja ülekannet teha samas pangas asuvale kontole või ootad ülekannet inimeselt, kelle konto asub saajaga samas pangas, siis liiguvad maksed tavapärases korras ehk ka nädalavahetusel ja pühade ajal.

Välismaksete tarvis on vaja küsida oma pangast täpsed maksete teostamise tähtajad ning  tingimused.

Maksete liikumise tähtaegade ja maksete tegemise kanalite kohta saab lugeda SIIT..

Erinevate pankade teenustasusid nii pangasiseste kui pankadevaheliste ülekannete tegemisel saab vaadata teenustasude võrdlustabelist

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755