Marek Mühlberg • 3. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Ajakiri Arvutimaailm lõpetas ilmumise

Möödunud aastal oma kahekümnendat sünnipäeva tähistanud ajakiri Arvutimaailm lõpetas ilmumise. Viimane number ilmus lõppenud aasta 21. detsembril.

Kirjastuse Presshouse OÜ tegevdirektor Janis Kaal sõnas, et ajakirja väljaandmine otsustati lõpetada, sest väljaandele ei leitud tasuvat ärimudelit.

Ettevõttele kuulub jätkuvalt Arvutimaailma kaubamärk. Kaubamärgiga seotud plaanide ja uute projektide osas jäi Kaal napisõnaliseks. "Arvutimaailma kaubamärgiga seonduvalt ei ole mul hetkel võimalik kommenteerida enamat kui seda, et kaubamärk on registreeritud ja kuulub jätkuvalt Presshouse’ile," tõdes Kaal.

Arvutimaailma viimane peatoimetaja Kaido Einama on uuest aastast ametis tehnika ja tööstuse ajakirjas Inseneeria. Ka on Einama tegev mittetulundusühingus Reisijutud, mille nimele on registreeritud ajakirja Arvutimaailm endine domeen am.ee.

Ajakiri Arvutimaailm loodi 1993. aastal Eesti informaatikafondi poolt ja Ustus Aguri eestvedamisel. Väljaande eesmärk oli juhtida avalikkuse teed infoühiskonda. Kirjastus Presshouse ostis ajakirja Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuselt (tänane Riigi Infosüsteemi Amet) 2005. aastal.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt