Autor: Marta Jaakson • 4. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply ennustatud miljonikäive õnnestus

Erply põhiomanik Kristjan Hiiemaa ennustas 2012. aasta hakul ettevõttele miljonidollarilist kasumit, mis ettevõttel ka õnnetus.

Hiiemaa ütles, et rahavooliselt õnnestus ligi miljon teenida. “Reinvesteerisime selle suuremas osas jooksvalt turundusse, tootearendusse ja meeskonna laiendamisesse,” selgitas Hiiemaa.

Inglismaal registreeritud Erply Limited lükkas eelmisel aastal käima Austraalia kontori Sydneys ja New Yorgis. Tänavu vaadatakse Hiina ja Singapuri poole. Käivet ootab Hiiemaa 5-6 miljoni dollari ringis saavutada.

Eestisse loob Erply teise kontori, kus leiab töökoha ligi 20 uut töötajat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755