Autor: Ave Lepik • 8. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksuametile saab helistada Skype'i kaudu

Tänasest saab maksu- ja tolliameti üldinfo telefonile helistada Skype’i kaudu.

Ameti Skype’i konto on mta.eesti ning numbril 1811 teenindatakse kliente esmaspäevast neljapäevani kell 8.30–16.30 ja reedeti kell 8.30–15.30, teatab maksuamet.

"Võtsime Skype´i kasutusele, sest füüsilise isiku tulude deklareerimise ajal suureneb kliendikõnede arv ja välisriigis viibides on eriti kulukas telefoni teel meiega ühendust saada," ütles MTA teenindusosakonna juhataja Rivo Reitmann.

Maksu- ja tolliamet juhib tähelepanu, et Skype’i kontole on võimalik ainult helistada, tekstisõnumitele nad ei vasta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755