• 14.01.13, 23:13
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Apple langes 11 kuu madalaima hinnani

Apple'i aktsia kukkus 11 kuu madalaimale tasemele, kuna tehnoloogiafirma piiras nõrga nõudluse tõttu iPhone'ide tootmist, vahendas Bloomberg.
Väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 10:57 (Eestis kell 17:57) langes Apple'i aktsia 2,53% hinnani 507,15 dollarit ja enne seda oli kukkunud isegi viimase 11 kuu kauplemispäeva madalaima hinnani 498,51 dollarit aktsia kohta.
Nikkei uudisteportaali teatel vähendas Apple iPhone 5 displeide esialgset tootmiseesmärki veerandi võrra. Atlantic Equities Service'i analüütiku James Cordwelli sõnul aeglustub Apple'i müük, kuna nutitelefonid on küllastamas arenenud turge.
"Me läheneme küllastumisele," ütles Cordwell. "Tõeline kasv tuleb arenevatelt turgudelt ja Apple'i aktsia on arenevatel turgudel kõrgete hindade tõttu palju madalam kui teistel turgudel."

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele