Autor: Ken Rohelaan • 16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Blackberry meelitab palju firmasid

Blackberry 10 valmistaja Research In Motion (RIM) teatas rohkem kui 1600 Põhja-Ameerika ettevõttest, mis on registreerunud uueks mobiilide ja tarkvara treeningprogrammiks, vahendas Bloomberg.

RIM-i kõneisiku Nick Manningu teatel on registreerunud kasutajast rohkem kui tuhat juba hakanud kasutama Blackberry 10 Ready programmi. Manningu teatel kuuluvad nende hulka Fortune 500 firmad, advokaadibürood, jaemüüjad ja valitsusesindused.

Blackberry 10 tuleb esimest korda avalikkuse ette 30. jaanuaril ning müük algab veebruarist. RIM-i aktsiahind on pärast septembri lõppu rohkem kui kahekordistunud.

Väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 11:31 (Eestis kell 18:31) tõusis Research In Motion 3,49%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind langenud 6,68%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755