Autor: Rainer Saad • 18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BlackBerry tootja aktsia alates septembrist +150%

BlackBerry nutitelefonide tootja Research in Motioni (RIM) aktsia on täna üle 7% üleval ning kauplemas 16 dollari lähedal, kuna Jefferies tõstis aktsia hinnasihti, kirjutas Wall Street Journal. 

Jefferiesi analüütik Peter Misek, kellel septembris oli RIMi aktsia hinnasiht 5 dollarit, muutus optimistlikumaks novembris ning tõstis hinnasihi 13 dollarile. Nüüd enne BlackBerry 10 (BB10) nutitelefonide tulekut on analüütik tõstnud hinnasihi 19,50 dollarile.

Misek toob põhjendusena välja selle, et BlackBerry tootja võimaldab enda e-posti ja sõnumiside teenust kasutada iPhone’idel, Androididel ja teiste nutitelefonidel.

„Sellest muutusest pole meie arvates veel hästi aru saadud, kuid see on oluline,” ütles Misek, kelle sõnul võib see tulevikus viia võimaliku litsentseerimiseni.

Alates septembri lõpust on RIMi aktsia tõusnud üle 150%. BB10 telefone esitletakse selle kuu lõpus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474