Autor: Ave Lepik • 21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirma alustas äri Lõuna-Koreas

Eestis ekraanitehnoloogiat arendav idufirma Visitret Displays külastas aasta alguses Lõuna-Korea FPD (Flat Panel Display) ettevõtteid eesmärgiga luua sealne allüksus ning alustada ekraanimoodulite tootmisega.

Nädala jooksul kohtuti võtmeisikutega, kes on seotud Lõuna-Korea pooljuhtide- ja elektroonikasektoriga. Külastavate ettevõtete hulgas olid Samsung Display, Korea Electronics Technology Center, Chonbuk National University, D-Tech ja Narae Nanotech.

Idufirma äriarendusjuht Andrus Kurvits ütles, Visitret Displays arendab uudsel tehnoloogial põhinevat elektroonilist õhukest ekraani, mis on ilmastikukindel, kergesti päikese käes loetav ning väga madala energiatarbega. Visitreti arendatud ekraanimoodul on kasutatav välireklaamis, bussipeatuste infotablool, intelligentses liiklusmärkides, staadionide punktitabelites jm.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052