Ave Lepik • 21. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Eesti idufirma alustas äri Lõuna-Koreas

Eestis ekraanitehnoloogiat arendav idufirma Visitret Displays külastas aasta alguses Lõuna-Korea FPD (Flat Panel Display) ettevõtteid eesmärgiga luua sealne allüksus ning alustada ekraanimoodulite tootmisega.

Nädala jooksul kohtuti võtmeisikutega, kes on seotud Lõuna-Korea pooljuhtide- ja elektroonikasektoriga. Külastavate ettevõtete hulgas olid Samsung Display, Korea Electronics Technology Center, Chonbuk National University, D-Tech ja Narae Nanotech.

Idufirma äriarendusjuht Andrus Kurvits ütles, Visitret Displays arendab uudsel tehnoloogial põhinevat elektroonilist õhukest ekraani, mis on ilmastikukindel, kergesti päikese käes loetav ning väga madala energiatarbega. Visitreti arendatud ekraanimoodul on kasutatav välireklaamis, bussipeatuste infotablool, intelligentses liiklusmärkides, staadionide punktitabelites jm.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt