Autor: Rivo Sarapik • 21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu kantselei: inimene tänavalt meie arvuteid kasutada ei saa

Riigikogu pressitalitus kinnitas Delfile, et parlamendis asuvaid arvuteid ei ole võimalik inimesel tänavalt kasutada - kantselei arvutite kasutamiseks peab olema teada konkreetse kasutaja nimi ja parool.

Eesti Ekspress kirjutas eelmisel nädalal, et pankrotihaldur esitas kohtule keskkonnaministri Keit Pentus-Rosimannuse ja tema abikaasa Rain Rosimannuse vastu määruse, kus muuhulgas väidetakse, et mõned Autorollo pangaülekanded (2010. aasta mais) tehti kahest riigikogus asuvast arvutist. 3. ja 6. mail maksti välja Autorollo juhatuse liikme Janos Sillamaa töötasu ja kontori üür ning mõni tuhat krooni ühele firmale. 31. mail tõsteti aga 15 000 eurot Autorollo ühelt kontolt teisele. Samal ajal oli aga Väino Pentus enda sõnul haiglas.

Nii Rain Rosimannus kui tema ministrist kaasa Keit Pentus-Rosimannus väidavad, et nemad seda ei teinud, Väino Pentus aga oli samal ajal haiglas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755