Autor: Ken Rohelaan • 22. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Time Warner Cable võttis Murdochi meediafirmalt teleõigused

Meediaettevõte Time Warner Cable tegi tehingu, mille kohaselt omandas pesapallimeeskonna Los Angeles Dodgersi ülekandeõigused, vahendas Bloomberg.

Tehinguga tuttavate inimeste sõnul peaks kokkuleppest tulema peatselt ametlik teade, kuigi allkirju pole veel paberile pandud. Allikad soovisid jääda anonüümseks, kuna otsus ei ole veel avalikustatud.

Dodgersi mänge hakatakse üle kandma kohalikus spordikanalis, mida arendab Guggenheim Partners. Sama firma ostis mullu Dodgersi meeskonna 2,15 miljardi dollariga. Time Warner Cable hakkab projekti partneriks, kuid ei saa otseselt teleülekannete õigusi.

Nimetatud tehinguga võetakse õigused Rupert Murdochi juhitavalt News Corp.-ilt, mis maksis mängude ülekandmise eest 40 miljonit dollarit aastas.

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 11:59 (Eestis kell 18:59) langes Time Warner Cable 0,4%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind tõusnud 44,93%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052