Autor: Rainer Saad • 23. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAP juht: tarkvaratööstus on pooldumas

Saksa äritarkvara tootva SAP kaastegevjuht Jim Hagemann Snabe ütles CNBCle, et tarkvaratööstus on praegu jagunemas kaheks.

„Me oleme mitmel moel nägemas üldist muutust IT kulutustes ning me näeme seda, et vähesed firmad kasvavad sama kiiresti nagu SAP ning enamusel ettevõtetel pole üldse kasvu,” ütles ta. „See ei ole tingitud IT kulude suurenemisest, vaid muutusest uuenduslikemate tarkvaralahendusteni, mis aitavad ettevõtetel ebakindlatel aegadel toime tulla.”

SAP teatas täna, et prognoosib käesoleva aasta ärikasumiks 5,85-5,95 miljardit eurot. Reutersi andmetel ootavad analüütikud SAP 2013. aasta ärikasumiks 5,57 miljardit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052