Marek Mühlberg • 24. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Levira väljastuskeskust hakkab arendama Raul Aav

Levira meeskonnaga liitus varem SDI Media grupi Euroopa regiooni IT-direktorina töötanud Raul Aav.

Leviras on Aava peamisteks tööülesanneteks uute projektide arendamine ja käivitamine ning meediateenuste tehniline toetamine.

Levira meediadivisjoni direktor Indrek Lepp tõdes, et tal on hea meel, et Aav oli nõus tiimiga liituma. „Tema meediavaldkonnas töötamise suur kogemustepagas loob hea võimaluse ka Levira väljastuskeskuse kiirele arengule. Meil on mitmeid plaane, mille realiseerimisega Raul koheselt tegelema hakkab," lisas Lepp.

Raul Aav on varem ca. 15 aastat töötanud SDI Media grupis, kus ta viimati oli ametis Euroopa regiooni IT-direktorina. Ta on osalenud paljude mittelineaarsete teenuste väljatöötamises ja toetamises, mitmetes süsteemiintegratsiooniprojektides tuntud broadcast-klientidega ning ka MTG (Viasat) playout-keskuse väljaehitamises Riias.

Aav on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis ning saanud tehnilist ja juhtimisalast täiendkoolitust mitmete kodu- ja välismaiste partnerite juures (Signiant, 120VC Holdings, IT Koolitus, Strathclyde Police).

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt