Autor: Marek Mühlberg • 24. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira väljastuskeskust hakkab arendama Raul Aav

Levira meeskonnaga liitus varem SDI Media grupi Euroopa regiooni IT-direktorina töötanud Raul Aav.

Leviras on Aava peamisteks tööülesanneteks uute projektide arendamine ja käivitamine ning meediateenuste tehniline toetamine.

Levira meediadivisjoni direktor Indrek Lepp tõdes, et tal on hea meel, et Aav oli nõus tiimiga liituma. „Tema meediavaldkonnas töötamise suur kogemustepagas loob hea võimaluse ka Levira väljastuskeskuse kiirele arengule. Meil on mitmeid plaane, mille realiseerimisega Raul koheselt tegelema hakkab," lisas Lepp.

Raul Aav on varem ca. 15 aastat töötanud SDI Media grupis, kus ta viimati oli ametis Euroopa regiooni IT-direktorina. Ta on osalenud paljude mittelineaarsete teenuste väljatöötamises ja toetamises, mitmetes süsteemiintegratsiooniprojektides tuntud broadcast-klientidega ning ka MTG (Viasat) playout-keskuse väljaehitamises Riias.

Aav on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis ning saanud tehnilist ja juhtimisalast täiendkoolitust mitmete kodu- ja välismaiste partnerite juures (Signiant, 120VC Holdings, IT Koolitus, Strathclyde Police).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755