Autor: Indrek Kald • 24. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tanel Tatter: Solarise äpp turundab ennast ise

Mobiilne rakendus turundab ennast ise, ütles Solaris Kino turundus- ja kommunikatsioonijuht Tanel Tatter.

Eelmisel aastal müüs Solaris Kino 36% piletitest kodulehe ja äpi kaudu, mis võtab survet ära järjekordadelt, rääkis ta täna Äripäeva äpiseminaril. Äpi osakaal veebimüügis ulatub teatud päevadel kuni 60%ni.

Tatteri sõnul on äpi plussiks kinopileti saamine telefoniarvega, samuti on nutitelefoniga pileti ostmine alternatiiv veebimüügile, järjekorrale kinokassa ees ja krediitkaardi kasutamisele. Lisaks näed saalis oma Facebooki sõprade istekohti, sõnas ta.

Solarisel õnnestus Tatteri sõnul tulla äpiga turule õigel ajal. "Olime kodulehega võitnud auhindu, me olime Tähtede Klubiga (püsikliendiprogramm - toim.) väga edukad," sõnas ta. Selle huvi tuules sõites sattusime õigele ajale. Lisaks nutitelefonide kõrged müüginumbrid, lisas kino turundus- ja kommunikatsioonijuht.

Solaris Kino külastatavus kasvas eelmisel aastal tunamullusega võrreldes 22%. Mobiilirakendust ehk äppi kasutab 35 000 inimest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755