5. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HP näeb Delli lahkumises võimalust

Hewlett-Packard ütles, et otsib võimalusi kasutada ära olukorda, kus firma pikaaegne suurrivaal Dell teatas börsilt lahkumisest.

Dell teatas täna enne tööpäeva algust börsilt lahkumisest. HP avalikustas seepeale pressiteate, milles ütles, et Dellil seisab ees pikk muutuste ja teadmatuse periood, mis ei ole hea firma klientidele, vahendab MarketWatch.

"Suuremahulise võlakoorma tõttu on väga piiratud ka Delli võime investeerida uutesse toodetesse ja teenustesse," teatas HP.

Isegi raskustes oleva Hewlett-Packardi sõnul hakkavad Delli kliendid nüüd agaralt otsima alternatiive ning HP plaanib sellest olukorrast maksimumi võtta.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755