Indrek Kald • 7. veebruar 2013
Jaga lugu:

Neli idufirmat läheb Londonisse kliente ja raha otsima

7.-8. veebruaril korraldab Tehnopoli Startup Inkubaator neljale alustavale ettevõttele ärivisiidi Londonisse, et viia need kokku potentsiaalsete klientide ja investoritega.

Visiidil osalevad ööklubide listihaldustarkvara arendav GateMe, nutikaid seiklusmänge pakkuv LoQuiz, veelekete tuvastamissüsteemi arendav EWG-Tech ja rahvusvahelist digitaalset allkirjastamist võimaldav SignWise. Kõik osalevad iduettevõtted peavad üheks oma olulisemaks sihtturuks Suurbritanniat.

Hiljuti rahvusvahelise iduettevõtete konkursi Seedcamp võitnud GateMe juht Janar Merilo hindab ühiseid visiite kõrgelt. "Eestis napib nii investorraha kui kliente. Võimalused kohtuda silmast silma potentsiaalsete klientidega ja investoritega välisriikides on Eesti alustavale ettevõttele hindamatud," märkis ta.

Eelnevalt on kõik osalenud ettevõtted läbinud põhjaliku programmi, et lihvida oma esitlusi ning paika panna visiidil saavutatavad eesmärgid, teatas Tehnopol.

Kahe päeva jooksul korraldatakse ettevõtetele investorpaneel, kus seitsme minuti jooksul on võimalus oma äriideed ja eesmärke mitmetele olulistele investoritele esitleda. Samuti on ettevõtetele eelnevalt kokku lepitud kohtumised potentsiaalsete klientide ja partneritega. Kohtumised toimuvad Londoni Google linnakus asuvas ettevõtluskeskuses TechHub.

Tehnopoli Startup Inkubaator pakub alustavatele tehnoloogiaettevõtetele terviklikku programmi ettevõtte arendamiseks. Muuhulgas saavad iduettevõtted nõu ärimentoritelt, osaleda koolitusprogrammides ja ärimissioonidel ning asuda tegutsema ettevõtluskeskuses Tallinna Teaduspargis Tehnopol.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt