Autor: Piret Reiljan • 7. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Padriku lasteaia õpetajat toetatakse ka Facebookis

Grupi lapsevanemate rünnaku alla sattunud Tallinna Padriku lasteaia õpetajat toetatakse Facebookis loodud kommuuniga "Toetame Heli Enokit".

Äripäev kirjutas 1. veebruaril, et Harju maavanem Ülle Rajasalu organiseeris Padriku lasteaeda oma lapselapse rühma erakorralise riikliku järelevalve, kuna tema ja mõned lapsevanemad pole rahul rühmas toimuvaga. Haridus- ja teadusministeerium otsustas pärast teema avalikuks saamist maavalitsuse järelevalve tühistada ning viia see läbi ise.

Rahulolematuid lapsevanemaid on eelkõige häirinud see, et õpetaja laps käib samas rühmas ja on nende väitel õpetaja poolt eelistatud. Tänases Eesti Ekspressis räägivad osa rahulolematuid lapsevanemaid anonüümselt suud puhtaks, kuid toetavad lapsevanemad seal sõna ei saa, nemad koos Enoki kolleegide ja teiste toetajatega väljendavad oma poolehoidu Facebooki kommuunis.

 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112