Autor: Kristi Malmberg • 13. veebruar 2013

Deloitte: personaalarvuti pole surnud

Audiitorfirma Deloitte väidab oma värskes IT-ala ülevaates, et ka tänavu veel käib 80 protsenti internetiliiklusest läbi süle- ja lauaarvutite.

Enamgi veel, vähemalt 70 protsenti erinevatele netiühendust pakkuvatele seadmetele kulutatud ajast veedame me personaalarvutites. Kuigi nutitelefonide ja tahvelarvutite müük on toonud kaasa arvamusi, et personaalarvutite aeg on läbi saamas, pole see tegelikult sugugi nii, väidab Deloitte.

Kuigi erinevate uute netiühendust võimaldavate vidinate müügiedu on olnud suur, pole ka personaalarvutid pildilt kuhugi kadunud ja seda väga lihtsal põhjusel - neid on mugavam kasutada. Nende ekraan on suurem, klaviatuur kasutajasõbralikum, hiir käepärasem. Inimesed ei taha tihtipeale mitte ainult lugeda midagi, vaid ka ise veebis sisu luua. Ja seda on palju lihtsam teha suurema ekraani ja mugavama klaviatuuriga. Suurus loeb.

 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112