Autor: Kristi Malmberg • 13. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deloitte: personaalarvuti pole surnud

Audiitorfirma Deloitte väidab oma värskes IT-ala ülevaates, et ka tänavu veel käib 80 protsenti internetiliiklusest läbi süle- ja lauaarvutite.

Enamgi veel, vähemalt 70 protsenti erinevatele netiühendust pakkuvatele seadmetele kulutatud ajast veedame me personaalarvutites. Kuigi nutitelefonide ja tahvelarvutite müük on toonud kaasa arvamusi, et personaalarvutite aeg on läbi saamas, pole see tegelikult sugugi nii, väidab Deloitte.

Kuigi erinevate uute netiühendust võimaldavate vidinate müügiedu on olnud suur, pole ka personaalarvutid pildilt kuhugi kadunud ja seda väga lihtsal põhjusel - neid on mugavam kasutada. Nende ekraan on suurem, klaviatuur kasutajasõbralikum, hiir käepärasem. Inimesed ei taha tihtipeale mitte ainult lugeda midagi, vaid ka ise veebis sisu luua. Ja seda on palju lihtsam teha suurema ekraani ja mugavama klaviatuuriga. Suurus loeb.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052