14. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa avas täna 4G võrgu

Alates tänasest on võimalik osta Elisa 4G Minti. Leviala on hetkel tagatud peamiselt linnades ja maakonnakeskustes.

"Tulime 4G võrguga turule hiljem, kui teised, aga ajas me kaotanud ei ole. Eestis on täna 3000-4000 4G liidest. See on praktiliselt olematu arvestades potentsiaali," ütles Elisa juht Sami Seppänen tänasel pressikonverentsil. Hetkel on võimalik 4G võrku kasutada vaid Mint pulgaga. Telefonides saab 4G võrk kättesaadavaks märtsi lõpuks.

"Me ei taha mingil juhul olla need, kes toovad esimesena turule asju, mida kliendid riiulile seisma panevad. Samal ajal, kui ehitasime 4G võrku,  kahekordistasime me 3G võrgu mahu. Meie tahtsime pakkuda suuremaid kiiruseid ka olemasolevale 3G kliendile," kommenteerib Seppänen. Tema sõnul on innovatiivsus  see, kui luuakse kliendile lahendusi ja ta on selle üle rõõmus. "Lihtsalt tuua turule innovatiivseid asju riiulile, ei ole ," ütles Seppänen.

Elisa tuleb turule kolme erineva 4G pakletiga. "Meie võtmesõna on lihtsus," rõhutab Seppänen. Tema sõnul on oluline, mis on ühe GB hind. "See võib saada lähiajal võtmeküsimuseks," soovitab ta olla tähelepanelik.

Elisa 4G arengust rääkides viitas Seppänen, et II kvartalis saadakse kätte 800MH sagedus ja seejärel käivitub üle-eestiline leviala ehitus. See tagab veelgi parem siselevi.

"Me ei räägi 100 megast, me ei peta enda kliente. Need ei ole massidele kättesaadavad. On oluline, milline on reaalne kasutuskogemus. Klient ei osta Megabitte vaid reaalset kogemust," lisab Elisa ärikliendiüksuse juht Jüri Teemant.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052