Autor: Rainer Saad • 26. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia ei suuda ikka vastata nõudlusele

Nokia tegevjuhi Stephen Elopi sõnul ei suuda nad tarneprobleemide tõttu vastata oma lipulaeva Lumia 920 nõudlusele kõikidel turgudel ning see mõjutab nende müüki konkurentsitihedal ajal, kirjutas Dow Jones Newswire.

„Meil on jätkuvalt turge, kus nõudlus ületab pakkumist,“ ütles Elop Barcelonas toimuval mobiilimessil Mobile World Congress. Nokia ei ole täpsustanud, milline tarneketi lüli telefonitootja pakkumist pidurdab või mis komponentidest puudujääk on.

Lumia 920 on varustatud tippseadmetega nagu juhtmevaba akulaadimine ning telefoni kaameral on optiline pildistabiliseerimise tehnoloogia.

Neljandas kvartalis müüs Nokia 4,4 miljonit Lumiat. Telefonitootja ei ole täpsustanud, palju suudeti müüa lipulaeva Lumia 920.

Suutmatus vastata enda nõudlusele tuleb ajal, mil rivaalid nagu Sony, HTC ning Huawei on toomas uusi telefone turule.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052