Autor: Rainer Saad • 26. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia tõi turule 15eurose telefoni

Nokia avalikustas eile Barcelona mobiilimessil 15eurose telefoni, millega loodetakse suurendada positsiooni arenevatel turgudel, kirjutas Reuters.

Nokia 105 on värvilise ekraaniga ning Nokia kõige odavam müügile tulnud telefon, millele loodetakse leida ostjaid Lõuna-Ameerikas, Aafrikas, Venemaal ning Aasias ja Vaikse ookeani piirkonnas.

Lisaks avalikustas Nokia eile 65eurose telefoni, millel on juurdepääs internetile, ning odavamad Lumia nutitelefonid, mis kasutavad Microsofti tarkvara.

Uuringufirma IDC juhataja Francisco Jeronimo ütles, et tõenäoliselt on Nokia 105 maailma kõige odavam suurtootja telefon. „Surve on nüüd Hiina telefonitootjatel. Miks peaksid tarbijad tahtma odavat Hiina telefoni, kui nad saavad sama hinna eest parema kvaliteedi ja tuntud firmanimega telefoni?“ ütles ta.

Telefon ise jõuab müügile selles kvartalis. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474