Autor: Ave Lepik • 5. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira ehitab uut serveriruumi

Levira on jõuliselt arendamas tegevust serverimajutuse teenuspakkujana ning on alustanud uue kõrgetasemelise serveriruumi loomist.

Ehitatav serveriruum hakkab vastama kõrgeimatele ISKE ning teistele rahvusvahelistele turva- ja kvaliteedistandarditele.

„Viimastel kuudel Tallinnas toimunud telekommunikatsiooniettevõtete teenuste tõrked näitavad, et nõudlus kõrgema kvaliteediga serverimajutuse järele on väga reaalne,“ kommenteeris Levira pilveteenuste ärijuht Tõnis Kulm. „Pärast selliseid seisakuid mõeldakse senisest tõsisemalt tagavarasüsteemide peale nii siin kui välismaal ning Levira serverimajutus on üks võimalus.“

Levira serverimajutuskeskusesse loodav uus kõrgetasemeline serveriruum valmib eeldatavasti augustis.

Levira on IT-, meedia- ja telekomi infrastruktuuriteenuste osutaja. Peakorteriga Tallinna Teletornis, on Levira Põhja-Euroopa suurim telekanalite väljastuskeskus ning peamine raadio- ja teleprogrammide edastaja Eestis. Levira haldab üht Eesti suurimatest serverimajutuskeskustest ning osutab avaliku ja privaatpilve teenuseid nime all Levira Cloud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755