Autor: Ave Lepik • 6. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion jäi ilma suurest hulgast lauatelefoninumbritest

Veebruari numbriliikumisstatistika oli kõige kurvem Elionile, kelle juurest liikus ära 2498 lauatelefoninumbrit, samas kui Elisa sai juurde 2229 uut lauatelefoninumbrit, vahendab Tehnilise Järelevalve Amet.

Mobiiltelefoninumbritest sai suurima lisa Elisa, kellele tuli juurde 544 uut numbrit. Suurima mobiilinumbrite miinusega lõpetas veebruari aga Tele2, kes jäi ilma 663 numbrist.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus veebruaris kokku 10 139 numbrit, millest 7236 olid mobiiltelefoni- ja 2903 tavatelefoninumbrid.

Veebruaris tühistati 4962 numbri teisaldamise avaldust, millest 4337 olid mobiiltelefoni- ja 625 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474