Rainer Saad • 12. märts 2013
Jaga lugu:

Ekspert: Facebooki aktsia võib tõusta 35%

Facebooki aktsia on aasta algusest tõusnud 6 protsenti, mis on võrreldes LinkedIni 53 protsendi ja Yelpi 30 protsendi suuruse tõusuga tagasihoidlik. Kuid Saturna Capitali vanemanalüütik Paul Meeks ütles CNBC-le, et maailma populaarseima suhtlusvõrgustiku aktsia võib tõusta 35%.

Praegu kaupleb Facebooki aktsia 10 dollarit alla oma eelmise aasta IPO hinda. Meeks usub, et see võib tõusta kõrgemale kui eelmise aasta mai IPO hind, milleks oli 38 dollarit. See tähendaks vähemalt 35protsendilist tõusu.

Meeks ootab ka Facebooki mobiilireklaamide käibele kasvu. Neljandas kvartalis oli see 306 miljonit dollarit, kuid käimasolevaks kvartaliks prognoosib ta 350-360 miljoni dollari suurust käivet. Aastakäibeks prognoosib Meeks 1,6 miljardit dollarit. Eelmisel aastal oli see 458 miljonit.

Analüütikule meeldib ka Google ning ta prognoosib otsingumootori aktsia hinnaks 900 dollarit.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt