Autor: Rainer Saad • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Electronic Artsi juht astub tagasi

Videomängude tootja Electronic Artsi tegevjuht John Riccitello astub nõrkade müügitulemuste tõttu tagasi, kirjutas Bloomberg.

„Ta pidas päris kaua aega vastu, arvestades ettevõtte tulemusi,“ ütles Ascendiant Capital Marketsi analüütik Edward Woo. „Aktsia on pärast tema lahkumist üleval ning see näitab, et investorid polnud just tema suured fännid.“

Riccitello koha võtab üle 63-aastane Larry Probst, kes juhtis Electronic Artsi kuni 2007. aastani ning töötas peale seda firma juhatuses.

EA aktsia tõusis pärast Riccitello lahkumisteadet 7,9%

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052