Autor: Rainer Saad • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siemens valmistub koondama 1400 töötajat

Siemens AG valmistub enda kolmes energia- ja infrastruktuuriüksuses koondama 1200-1400 töötajat, et toetada ettevõtte kasumlikkust, kirjutas Bloomberg.

Siemens peab läbirääkimisi Saksa ametiühinguga, et viia koondamised täide Erlangeni, Offenbachi ja Leipzigi linnades. Tegevjuht Peter Löscheri kava näeb ette 2014. aastaks vähendada kulusid 6 miljardi euro võrra. See võib tähendada kuni 8000 töökoha kaotust üle kogu maailma. Siemensil on praegu umbes 370 000 töötajat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052