22. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HP tõstis dividendi väljamakset

Maailma üks suurimaid arvutitootjaid Hewlett-Packard otsustas tõsta väljamakstavat kvartaalset dividendi 10% võrra.

Otsuse järel tõuseb iga kolme kuu tagant makstav omanikutulu 14,52 sendini aktsia kohta, vahendab MarketWatch. Firma sõnul hakkab kõrgem dividend kehtima maikuust, kui uus dividend välja kuulutatakse.

Varasemalt välja kuulutatud dividend makstakse välja 3. aprillil aktsionäridele, kes omasid aktsiaid enne 13. märtsi ning seda ei suurendata.

Uudis pole investoreid väga rõõmustanud. HP aktsia on koos ülejäänud turuga languses, kukkudes 1,20% ja makstes 22,63 dollarit.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052