Autor: Rainer Saad • 25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 põhjust, miks uus Galaxy S4 on parem kui iPhone 5

Käesoleva kuu alguses tutvustas Samsung uut Galaxy S4 nutitelefoni ning loomulikult võrreldakse seda Apple’i lipulaeva iPhone 5-ga.

Business Insider on toonud välja 10 põhjust, miks Samsungi uus telefon võib olla parem kui kõige uuem iPhone.

- Suurem ekraan iPhone 5 1 GB) iPhone 5 kahetuumaline protsessor

- Parem kaameratarkvara- Mitmekülgsem- USAs on see saadaval kõigis suurtes operaatorfirmades, ka T-Mobile’is- Teravam ekraan- Google Now on valgusaastaid parem kui Siri- Galaxyl on rohkem mälu, mis muudab telefoni kiiremaks (2 GB vs.

- Eemaldatav aku- Neljatuumaline protsessor vs.

- Mälukaardi võimalus 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052