Marek Mühlberg • 25. märts 2013
Jaga lugu:

Vaata, kes osalevad ITuudiste  tänasel seminaril

Täna, 26. märtsil toimub Sokos Hotel Virus Äripäeva ITuudiste seminar "Avaliku sektori infosüsteemide planeerimine ja arendamine."

Osalejate seas on: Andmevara AS, Regio AS, Elion Ettevõtted AS, Tiigrihüppe SA, Oracle East Central Europe Limited Eesti Filiaal, Registrite ja Infosüsteemide Keskus, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Eesti Akrediteerimiskeskus SA, Riigi Infosüsteemi Amet, CGI Eesti, Advokaadibüroo Glimstedt OÜ, Eesti Rahvusraamatukogu, Tartu Ülikool, Advokaadibüroo Amos OÜ, Äripäev AS.

Seminari vältel käiakse ekspertide abiga läbi kõik olulised avaliku sektori infosüsteemide loomist puudutavad etapid. Käsitleme kõike alates hangetest ja projektijuhtimisest, lõpetades arendusvajaduste- ja võimalustega. Räägitakse lihtsalt ja näidete põhjal.

Oma kogemusi jagavad Riigi Infosüsteemi Amet, E-Tervise Sihtasutus, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Siseministeeriumi Infotehnoloogia- ja Arenduskeskus, Tieto Estonia, Affecto Estonias ja LAWIN advokaadibüroo.

Tutvu seminari programmiga SIIN

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt