Autor: Marek Mühlberg • 25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes osalevad ITuudiste  tänasel seminaril

Täna, 26. märtsil toimub Sokos Hotel Virus Äripäeva ITuudiste seminar "Avaliku sektori infosüsteemide planeerimine ja arendamine."

Osalejate seas on: Andmevara AS, Regio AS, Elion Ettevõtted AS, Tiigrihüppe SA, Oracle East Central Europe Limited Eesti Filiaal, Registrite ja Infosüsteemide Keskus, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Eesti Akrediteerimiskeskus SA, Riigi Infosüsteemi Amet, CGI Eesti, Advokaadibüroo Glimstedt OÜ, Eesti Rahvusraamatukogu, Tartu Ülikool, Advokaadibüroo Amos OÜ, Äripäev AS.

Seminari vältel käiakse ekspertide abiga läbi kõik olulised avaliku sektori infosüsteemide loomist puudutavad etapid. Käsitleme kõike alates hangetest ja projektijuhtimisest, lõpetades arendusvajaduste- ja võimalustega. Räägitakse lihtsalt ja näidete põhjal.

Oma kogemusi jagavad Riigi Infosüsteemi Amet, E-Tervise Sihtasutus, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Siseministeeriumi Infotehnoloogia- ja Arenduskeskus, Tieto Estonia, Affecto Estonias ja LAWIN advokaadibüroo.

Tutvu seminari programmiga SIIN

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052