26. märts 2013
Jaga lugu:

Mobiiltelefon näitab alluva tegelikku tööd

Eestis kogub populaarsust tööaja digitaalne jälgimissüsteem, mis aitab juhil arvestada minutipealt alluva töötunde.

Vaid veidi üle aasta tegutsenud firma Begin OÜ pakutav tarkvara on mõeldud ettevõtetele, kel vaja täpset ülevaadet sellest, mitu tundi nende töölised objektil viibisid. Praegu märgitakse paljudes firmades tunde üles käsitsi, mis on ajakulukas ning sageli ebatäpne.

Begini projektijuht Alex-Kristjan Rikko rääkis, et praegu on peamine probleem see, et tööline peab iga päev käsitsi kirja panema, millal ta tööle jõudis ning millal sealt lahkus, kuid sageli ei tehta seda kohe, mis tähendab, et kuu lõpus pannakse töötunnid kirja umbes. Tema sõnul muudab nende pakutav teenus töö lihtsamaks mitte ainult ülemustel, kes tahavad võimalikult täpset tunniarvestust, vaid ka töölistel, kes ei pea enam vaeva nägema tunnilehtede täitmisega.

“Kõige olulisem on see, et tekib konkreetne kokkuhoid juba selle pealt, et inimene, kes neid tunde peab märkima, raiskab iga kuu päris palju aega selle peale. Inimene saaks sama palga eest, mis ta teenib, tegelda hoopis olulisemate asjadega,” selgitas Rikko, miks nende tarkvara on ettevõtetele kasulik.

Millist kolme võimalust Begin ettevõtetele pakub, loe tänasest Äripäevast.

Autor: Maire Kasemaa, Kadri Põlendik

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt