Autor: Marta Jaakson • 8. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GuardTime Eesti juht lahkub

GuardTime Eesti juht Raul Vahisalu lahkub, et alustada navigatsioonikaartide tootmisega tegeleva Navionicsi juhatuse liikme ja Eesti üksuse juhina.

Navionicsil õnnestus Vahisalu ajatempliteenust pakkuvast ettevõttest GuardTime AS üle tuua, ise ta Navionicsist GuardTime kontekstis rääkida ei soovinud, põhjendades, et lahkumine oli ootamatu.

Vahisalu selgitas, et ootamatu selles mõttes, et tavaliselt võtab Vahisalu töökohtade vahepealsel ajal puhkuse, seekord seda luksust ei olnud, kuna merenduses algab hooaeg kevadel .

"Guardtime’ist võtan kaasa korraliku IT tuvalisuse teadmise ning oskused, mida rakendada Navionicsi ülemaailmse IT taristu projektides. Jään Guardtime’i vajadusel ka edaspidi tehnoloogiaarenduse vallas nõustama," kinnitas Vahisalu.

GuardTime juht Mike Gault rääkis, et neil on kahju, et Vahisalu lahkub. "Ta tegi head tööd ja me soovime talle kõike parimat," ütles Gault.

Ta märkis, et GuardTime Eesti üksuse uue juhi otsimisest teatatakse mai alguses.

Raul Vahisalu sai Eesti üksuse GuardTime juhiks 2011 aasta mais.  

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755