Autor: Rainer Saad • 10. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei otsis Samsungi kontori läbi

Lõuna-Korea politsei otsis eile seoses tehnoloogiavarguse kahtluse tõttu läbi Samsungi ekraanitootmisüksuse, kirjutas Bloomberg.

Politsei otsis läbi Samsungi orgaanilisi valgusdioode (OLED) tootva üksuse, kuna kahtlustab, et firma võis LG Displaylt tehnoloogiasaladusi näpata. Mõlemad ettevõtted on ka varem varguse tõttu tähelepanu alla sattunud. Eelmisel aastal mõisteti kuus LG Display töötajat süüdi selles, et nad varastasid Samsungilt OLED tehnoloogiat.

„Meil ei ole mingit põhjust teiste ettevõtete tehnoloogiat varastada,“ ütles Samsungi kõneisik Jun Eun Sun.

LG Display sõnul ei teatanud nad politseile, et Samsung varastas tehnoloogiat, vaid korrakaitsjad ise kahtlustavad firmat.

Samsungi aktsia langes täna Korea börsil 0,5%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755