Autor: Rainer Saad • 23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple'ilt oodatakse nõrka kvartalitulemust

Kõik uudised Apple'i kohta näivad viimasel ajal olevat halvad. Kuid mida võiksid investorid oodata täna avaldatavatest Apple'i tulemustest ajal, mil aktsia hind on viimastel nädalatel järsu languse teinud?

Daily Ticker kirjutab, et Apple'i tulemustest oodatakse katastroofi ning seetõttu on ka aktsiahind niimoodi käitunud. Palju kardavad, et Apple annab ka järgnevateks kvartaliteks nõrga väljavaate. See võib aktsiahinda veel langetada.

Samas on ootused Apple'i tulemustele esimest korda väga madalad. Ja ootused võivad madalaks jääda ka ülejäänud kvartaliteks. See annaks Apple'ile võimaluse üllatada Wall Streeti üle pika aja positiivselt.

Apple'i kasumiks aktsia kohta prognoositakse 10,12 dollarit ning käibeks 42,6 miljardit dollarit, selgub Thomson Reutersi küsitlusest.

"Inimesed peavad olema kannatlikud. Järgmine kvartal tuleb katastroofiline ning kvartal pärast seda ka. Aktsia saab liikuda ainult ühes suunas ja see on alla," ütles Global Equities Researchi kaasasutaja Trip Chowdhry. "Kuid Apple'i aktsial on potentsiaali ja jõudu minna üle 1000 dollari."

Apple'i aktsia on pisut rohkem kui kuue kuuga kukkunud 705 dollarilt 385 dollarini.

Eile tõusis Apple'i aktsia kaks protsenti, 398,67 dollarini.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052