Autor: Indrek Kald • 24. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Interneti SA sai uue nõukogu liikme

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts nimetas 22. aprillil Eesti Interneti sihtasutuse nõukogu liikmeks juba varasemalt nõukokku kuulunud Jaanus Tehveri.

Ühtlasi kutsus minister nõukogust tagasi ASi Santa Monica Networks nõukogu liikme Vaho Klaamanni.

Tehver kuulus EISi nõukokku juulist 2009 maini 2012, mil ta asus sihtasutuse juhatuse liikme kohale. Tehver taandus juhatuse liikme kohalt eelmise aasta lõpus.

Advokaadibüroo Tehver & Partnerid vandeadvokaat ja partner Jaanus Tehver alustas advokaaditegevust 1998. aastal ja on omandanud diplomi Euroopa Liidu õiguse valdkonnas Londoni King's College's. Ta on advokatuuri juhatuse liige ning ühingu Korruptsioonivaba Eesti juhatuse esimees.

Sihtasutuse nõukogu esimehena jätkab majandusministeeriumi kantsler Marika Priske, nõukogu liikmetena siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler Erkki Koort, Reformierakonna IT-nõunik Mati Leet, ASi Reaalsüsteemid nõukogu esimees Tiit Vapper ning OÜ United Armaments International juhatuse esimees Lauri Almann.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112