Autor: Romet Kreek • 24. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericsson tegi nõrga tulemuse

Maailma suurima mobiilsideseadmete tootja Ericssoni käive tuli alla analüütikute ootuseid, nagu ka kasum, vahendab Bloomberg.

Ericssoni esimese kvartali käive kasvas 2%, 52 miljardile Rootsi kroonile, kuna Aasia rivaalid nagu näiteks Hiina Huawei Technologies pakkusid korraliku konkurentsi. 

Puhaskasum kukkus 8,95 miljardilt Rootsi kroonilt 1,21 miljardile Rootsi kroonile. Analüütikud ootasid 1,78 miljardi Rootsi kroonist kasumit.

Euroopa võrgumoderniseerimise lepingud on sageli ajamahukamad ning vähem kasumlikud. Ericsson teatas, et teisel poolaastal jõutakse atraktiivsemate tellimusteni. Ericssoni brutokasumimarginaal on madalaim vähemalt alates 1989. aastast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052