Autor: Ken Rohelaan • 5. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik: BlackBerryt müüakse Kanadas ja Suubritannias edukalt

Jefferiesi analüütiku Peter Miseki hinnangul müüakse Kanadas ja Suurbritannias BlackBerry uut Q10 nutitelefoni edukalt, vahendas Reuters.

Ettevõte tutvustas Q10-t, mis teise nutitelefonina kasutab BlackBerry 10 operatsioonisüsteemi, Kanadas ja Suurbritannias käesoleval nädalal. Q10 erineb tavapärastest nutitelefonidest füüsilise klahvistiku tõttu.

"Meie ülevaate näitab laialdasi läbimüüke ning üldiselt piiratud laokoguseid," ütles Misek. "Tuginedes meie kaupluste ülevaatustele, on BlackBerry Q10 välja müüdud või kättesaadav piiratud hulgal Torontos ja terves Suurbritannias."

Jefferies, mis on BlackBerryle andnud aktsiasoovituseks "osta", toetub mobiilsideteenuseid pakkuvate ettevõtete ja jaemüüjate ülevaatustele, kelle hulka kuuluvad Bell, Rogers ja Telus Kanadas ning Carphone Warehouse, Vodafone ja Orange Suurbritannias.

Aastaga on ettevõtte aktsiahind kerkinud 31,48%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755